Transparante producten

Allinplast is gespecialiseerd in producten die gemaakt zijn van transparante kunststoffen. Met hoogwaardige, gepolijste matrijzen uit onze eigen matrijzenafdeling produceren we optieken voor onder andere de verlichtingsindustrie.

Lenzen voor LED-verlichting

Energie-efficiënt, hoog lichtrendement en een lange levensduur: LED’s zijn de ideale lichtbron. Door de vele voordelen is LED-verlichting breed toepasbaar. Allinplast produceert lenzen voor verschillende soorten LED-verlichting. Deze lenzen, ook wel optieken genoemd, bepalen in belangrijke mate de kwaliteit en lichtverdeling van LED verlichting. Daarmee zijn deze onderdelen de belangrijkste onderdelen van een kwalitatief goede LED lamp.

We hebben veel ervaring met dit precisiewerk, zowel in PMMA als in PC. Dankzij de hoge precisie en de in eigen huis ontwikkelde matrijzen wordt een optimaal rendement van het eindproduct bereikt.

 

Materialen

Elk jaar verwerken we honderden tonnen PC en PMMA voor optische toepassingen. We kennen de mogelijkheden van deze materialen als geen ander. Maar we kiezen altijd het materiaal met de beste algemene eigenschappen voor uw product. We gebruiken verschillende speciale kwaliteiten om bijvoorbeeld te voldoen aan eisen voor extreme temperatuurbestendigheid of omdat standaardkwaliteiten niet geschikt zijn voor het stralingstype van uw LED-toepassing.

Bij al deze mogelijkheden houden we natuurlijk altijd rekening met de kosten, zodat Allinplast een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding kan bieden.

Matrijzen

De Beer Allinplast heeft in haar eigen matrijzenmakerij al talloze matrijzen voor optiek geproduceerd, soms als moedermatrijs met inserts voor enkele tientallen varianten, soms als losse matrijs. Maar elk onderdeel krijgt de aandacht en aanpak die het verdient.

Door jarenlange ervaring heeft Allinplast matrijsconcepten ontwikkeld die snel en kosteneffectief geproduceerd kunnen worden. Hierdoor kunnen we kwalitatief hoogwaardige eindproducten aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs en met korte levertijden.

Met behulp van 3D scanning kunnen we garanderen dat het eerste glas exact overeenkomt met het laatste glas, met minimale toleranties van enkele honderdsten van een millimeter, voor optieken met veel lenzen.

 

 

 

 

 

Markten

  • Buitenverlichting
  • Binnenverlichting
  • Agrarische verlichting
  • Machinebouw

Productiecapaciteiten

  • Elektrische precisie spuitgietmachines
  • Specifieke, aparte machines voor PC en PMMA
  • Matrijzen maken en polijsten in-house
  • Producten met dikke wanden

 

 

Een greep uit onze producten

Neem contact op met uw specialist

Edwin Kooijman
Accountmanager OEM De Beer Allinplast
Bel +31(0)186-613962
www.allinplast.nl