Portfolio

Verlichting

AllinPlast produceert zowel armaturen als lenzen voor Led-verlichting. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen en maken van deze specialistische producten.


Zichtproducten

AllinPlast staat voor kunststof zichtproducten die er tot in de puntjes afgewerkt uitzien. Wij maken, verpakken en beschermen: zo zijn uw klanten verzekerd van een verzorgd product.

Glastuinbouw

Overal ter wereld komt u de Nederlandse kassen tegen. AllinPlast is dan ook trotse leverancier van specialistische producten voor de Nederlandse glastuinbouw.


Duurzaamheid

AllinPlast is ISO-14001 gecertificeerd en heeft ruime ervaring met bioplastics. Bovendien draait ons bedrijf volledig op groene stroom.


Eindstukken

AllinPlast is specialist in het spuitgieten van eindstukken voor aluminium en RVS extrusieprofielen. Wij verzorgen zowel de ontwikkeling als de productie van kunststof brackets en eindkappen.

Lenzen & armaturen

Energiezuinig, uitstekende lichtopbrengst en lange levensduur: Led is de ideale lichtbron. Vanwege de grote productvoordelen kent Led-verlichting daarom inmiddels vele toepassingen. Voor diverse soorten Led-verlichting produceert AllinPlast zowel armaturen als lenzen. Wij hebben ruime ervaring in dit precisiewerk, in zowel PMMA als PC. Dankzij de hoge nauwkeurigheid & in-house ontwikkelde matrijzen wordt het optimale rendement van het eindproduct bereikt.

Optimale product handling

Zichtproducten moeten er aantrekkelijk en feilloos uitzien. Dat vraagt om een hoge afwerkingsgraad en correcte behandeling. AllinPlast produceert niet alleen uw zichtproducten, wij zorgen ook voor de juiste verpakking en bescherming. Daarom stellen wij, bovenop ons kwaliteitssysteem, samen met u een plan op om de kwaliteit van uw producten in het logistieke proces te waarborgen. Denk hierbij aan het per stuk verpakken, het aanbrengen van beschermfolie of uitgebreidere metingen om de kwaliteit te garanderen.

Sterk & slijtvast

De Nederlandse glastuinbouw staat bekend om hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovativiteit. Onderdelen in deze markt vereisen een hoge slijtvastheid, sterkte en lage kostprijs. Met onze expertise op het gebied van technische kunststoffen zijn wij al jarenlang toeleverancier van deze bedrijfstak. Wij produceren onder meer wikkelbussen, draadgeleiders, veren en montageclips. Daarnaast leveren wij een ruim assortiment onderdelen voor innovatieve montagesystemen. Door de toepassing van kwalitatief hoogwaardige kunststoffen zoals POM, garanderen wij u een lange levensduur en een hoge betrouwbaarheid.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat centraal in de bedrijfsvoering van AllinPlast. Als ISO-14001 gecertificeerd bedrijf werken wij volgens de laatste normen met betrekking tot milieumanagement. Daarnaast hebben we ruime ervaring met duneandige bioplastics. Door de snelle ontwikkelingen van dit materiaaltype is het in korte tijd uitgegroeid tot een serieus alternatief, bijvoorbeeld bij toepassingen in de tuinbouw & disposables. Wij werken met zowel bio-based als bio-degradable bioplastics. Voor meer informatie over deze materialen verwijzen wij naar dit blogartikel.                                    

Brackets & eindstukken

Kunststof is zeer geschikt als afdichting of afwerking van extrusieprofielen die worden toegepast in de kassenbouw, verlichting en meubelindustrie. Spuitgieten biedt daarbij een hoge mate van vormvrijheid & afwerking van het profiel. Bovendien zijn de mogelijkheden in kleuren en soorten kunststoffen vrijwel eindeloos. Wij ondersteunen u graag bij de ontwikkeling & productie van dit type producten.