Diensten

R&D ondersteuning

AllinPlast ondersteunt u graag bij uw productontwerp. Samen met u optimaliseren wij de produceerbaarheid, montagetijd, duurzaamheid en functionaliteit van uw product.

Matrijsbouw

Onze in-house gereedschapsmakerij verwerkt uw product(eisen) optimaal in een topmatrijs. Met AllinPlast heeft u constructie, productie én onderhoud in één hand.

Productie

Een volledig geautomatiseerd machinepark en ruime kunststoffenvoorraad: AllinPlast is uw ideale productiepartner. Wij kunnen 24/7 manarm voor u produceren.

Uitgebreide expertise

Een goed ontwerp betekent een goed eindproduct. Maar wat is er nodig om uw ontwerp maakbaar te krijgen? Wij ondersteunen u graag in uw R&D proces. Maak gebruik van onze expertise op het gebied van product(eigenschappen), spuitgietbaarheid, materialen, matrijslay-out, productiemethoden en logistiek. Zo krijgt u een goed beeld van de kostprijs van uw product. Bovendien optimaliseert u op deze manier de produceerbaarheid, montagetijd, duurzaamheid en functionaliteit van uw product. 

Via 3D-CAD modellen en (Rapid-)prototypes kunnen wij uw eindproduct ook alvast laten zien. Goed om te weten: AllinPlast werkt uitsluitend voor derden. Omdat wij geen eigen producten maken, ligt onze focus volledig op u en uw product.

Snel & efficiënt

Op zoek naar een ervaren matrijsbouwer? Onze gereedschapsmakers verwerken uw specificaties en wensen in een topmatrijs. AllinPlast heeft een eigen gereedschapsmakerij en beschikt onder meer over CNC freesbanken, CNC zinkvonkmachines, draaibanken, slijpbanken en boormachines. Zowel constructie, productie als onderhoud gebeurt in-house. Hierdoor kunt u snel en efficiënt uw matrijzen realiseren. 

Wilt u uw matrijs aanpassen of optimaliseren? Dan kunt u met AllinPlast snel schakelen. Ook onderhoud en reparatiewerk voeren wij direct en betrouwbaar voor u uit. De matrijs is volledig uw eigendom. Wij slaan deze voor u op in ons brandwerend magazijn: klaar voor een volgende productiecyclus.

Volop mogelijkheden

Wilt u 24/7 manarm produceren? Schakel AllinPlast in voor een betrouwbaar, efficiënt productieproces. Wij beschikken over een productiehal met 30 machines, variërend van 15 tot 320 ton sluitkracht. Het machinepark is volledig geautomatiseerd met materiaalaanvoer, lopende banden en robots. U kunt iedere thermoplast laten verwerken, met uitzondering van siliconen & PVC's. AllinPlast heeft een ruim assortiment kunststoffen en kleurstoffen op voorraad, zodat u uitvoerig proefmodellen kunt laten spuiten. 

Tijdens het productieproces controleren wij uw producten meerdere keren per dag. Volgens een vaste procedure of een vooraf met u besproken controlemethode. Wij maken hierbij gebruik van onder meer weegschalen, meetkalibers en eventueel een 3D-Scan. 

Voor uw zekerheid: AllinPlast is ISO 9001 & ISO 14001 gecertificeerd.